Teknopark İstanbul’da çalışmalarını sürdüren yapay zeka odaklı 8 startup, “Açık Kapı: İş Dünyası ile Buluşma” etkinliğinde yatırımcılar ve kurumsal firma temsilcileri ile buluşuyor. Dördüncüsü, İstanbul Kurtköy’de bulunan Teknopark İstanbul kuluçka merkezi Cube Incubation’da gerçekleştirilecek buluşmanın tarihi 07 Haziran 2022.
Teknopark İstanbul, kuluçka merkezi Cube Incubation aracılığıyla gerçekleştirdiği girişimci- yatırımcı ve firma buluşmasının dördüncüsünü 07 Haziran 2022’de düzenliyor. “Açık Kapı: İş Dünyası ile Buluşma” adı altında gerçekleştirilen etkinlik, girişimcilerin projelerini hayata geçirmeleri için hem mekan hem de finansal destek sağlayan Teknopark İstanbul’un startup projelerine yeni ortaklıklar sağlamasına imkan veriyor.
Yapay zeka odaklı 8 startup yeni yatırımcılar ve kurumsal firma temsilcileri ile tanışacak
İstanbul Kurtköy’de bulunan Teknopark İstanbul kuluçka merkezi Cube Incubation’da düzenlenen Açık Kapı: İş Dünyası ile Buluşma’sında çok güçlü kurum ve firmalar, yapay zeka odaklı startupları tanıma imkanı bulacak. Yeni ortaklıkların oluşmasına zemin hazırlayan girişimci-yatırımcı ve firma buluşmasında, yapay zeka odaklı 8 derin teknoloji girişimcisi, proje ve ürünlerini yatırımcı ve kurumsal firma temsilcilerine yüz yüze anlatacaklar.
Bu yıl dördüncüsü gerçekleşecek ‘Açık Kapı: İş Dünyası ile Buluşma’ etkinliğinin bu etkinlik özelinde teması yapay zeka odaklı girişimler oldu.
Teknopark İstanbul’da çalışmalarını yürüten startuplar şunlar:
- Artelligent: Birçok endüstriye yönelik görsel tasarım üreten yapay zekâ yazılımları geliştiriyor.
- Arventek: İnşaat sektöründe, insan gücü ile yürütülen iş süreçlerini, insansız hava araçları ve yapay zekâ kullanarak ileri teknolojiye taşıyor.
- Lugath: Yüksek hacim ve sıklıkla çeviri ihtiyacı olan data platformlarına ya da uluslararası üretici firmalara bilinen en iyi makine çevirisi deneyimini sunan proaktif bir çeviri platformudur.
- Jetlink: Yapay zekâ destekli kurumsal asistan geliştiriyor.
- Nevitech: Klassifier ürünüyle müşterilerine gelişmiş ve karmaşık yapay zeka modellerini hiç kod yazmadan birkaç tıkla yapabilme imkanı verir.
- Ottobo: E-ticaret lojistiğinin sipariş toplama süreçlerini sadeleştirip, maliyetleri azaltan bir robot geliştiriyor.
- Textinsight: Birçok sektöre verimlilik ve performans analizi, görsel ve boyutsal kalite kontrol, var-yok analizi, güvenli-tehlikeli alan kontrolü, gibi konularda çözümler üretmektedir.
- Tuvis: Yapay zekâ ile anomali tespiti odaklı servisler üzerine çalışmaktadır.
İlgili Haberler