Cisco Connect etkinliği, Cisco çözümlerini müşteri hikayelerini ve konsept girişimlerini içeren etkileyici bir sanal yolculuk yaşattı.
CİSCO’NUN önde gelen müşteri ve iş ortağı konferansı Cisco Connect Türkiye, bugün Türkiye’de ilk defa sanal olarak düzenlendi. Müşteriler ve iş ortakları, “kapsayıcı bir dijital gelecek inşası” temasıyla gerçekleştirilen etkinlikte, Türkiye’nin dijital dönüşüm yolculuğuna destek vermek.üzere tasarlanan pek çok Cisco çözümünü, müşteri hikayesini ve konsept girişimini içeren etkileyici bir sanal yolculuğa çıktılar.
Online oturumlara, inovasyon sohbetlerine ve tanıtımlara yer verilen bir günlük bu öncü etkinlikte Cisco ayrıca, geleceğe daha hazır ve sezgisel bir dijital altyapının güvenliğini sağlamak üzere akıllı ve güvenlikli platformunda hayata geçirdiği dört uygulamayı açıkladı.
Uygulamalarını yeniden hayal etmek
Ağ verilerinin görünür olması, şirketlere somut aksiyon alabilecekleri içgörüler sağlar. Cisco, uygulama geliştirme ve kurulum işlemlerini daha hızlı ve akıllı hale.getirecek destek çözümleriyle işletmelere, trendleri ve anormallikleri gerçek zamanlı olarak gözlemleme ve harekete geçme fırsatı sunar.
Veri güvenliğini sağlamak
Şirketlerin temelinde güven duygusu yatar; müşterilerin ve çalışanların beklentisi de verilerinin korunmasıdır. Ağ güvenliğini işin merkezine koyan kuruluşlar, Makine Öğrenimi.teknolojisi ile değişkenleri daha efektif biçimde toplayıp analiz edebilir, tehlikeli unsurları araştırıp izole edebilir ve yönetebilirler.
Altyapılarını dönüştürmek
Şirketler, hedef tabanlı ağ kurma imkânı sayesinde kendiliğinden öğrenen, uyum sağlayan ve koruyan bir altyapı inşa edebilirler. Cisco ağ kurma, güvenlik, analitik ve yönetim.kalemlerini bir araya getirerek bulut çözümlerine genel, özel veya hibrit olabilecek tek bir kullanıcı deneyimi ile bütüncül bir yaklaşım sunar.
Ekiplerini güçlendirmek
Her işletmede rekabet avantajını sağlayan unsur insandır. Şirketler, iş birliği teknolojisinden faydalanarak iç ekipleri, iş ortakları ve müşterileri arasında bağlantı kurabilirler. Cisco’nun iş birliği portföyünün temelinde yapay zekâ yatar. Kurumlar böylece cihazdan ve konumdan bağımsız olarak, kesintisiz müşteri ve çalışan deneyimleri yaratabilirler.
Kapsayıcı bir dijital ortam yaratma
Cisco, uzun vadeli stratejisi kapsamında başlattığı ve “Herkes için kapsayıcı gelecek yaratmayı” hedeflediği yeni küresel marka misyonu ile teknolojinin, toplumlarımızın sunduğu tüm avantajlara herkesin eşit katılımı anlamına gelen kapsayıcılık kavramı üzerindeki etkisini daha iyi anlamayı amaçlıyor.
Markanın yeni misyonu ile Cisco’nun kaynaklarının, becerilerinin ve enerjisinin, ticari ve toplumsal sonuçları iyileştiren uzun vadeli iş ortaklıklarına ve çözümlere yöneltilmesi amaçlanıyor.
Gerçekleştirilecek çeşitli dijital oturumlar ve açılış konuşmaları ile Cisco, yerel paydaşlar ile kapsayıcı bir gelecek inşasındaki en önemli hedefler hakkında fikir alışverişinde bulundu.
Cisco Türkiye Genel Müdürü Didem Duru etkinlikte yaptığı konuşmada şöyle dedi: “Türkiye ve çevresi için yeni ve daha gelişmiş fırsatlar sunmak üzere şirket tarihinde ilk defa Türkiye Cisco Connect etkinliğini sanal ortamda, kamudan ve özel sektörden önemli paydaşlar ile iş birliğine açtık. Cisco olarak herkesin fırsatlara erişim bakımından eşit olanaklara sahip olduğu bir dünyaya inanıyoruz. İnsanların ve toplulukların bir araya gelmek için gereken ilhama ve araçlara erişebileceği, ortak tutkularımıza yanıt veren, kolektif problemlerimizi çözen bir dünya… Bu yüzden de tüm kaynaklarımızı ve imkânlarımızı, insanların hayatını olumlu ve somut biçimde etkileyebilecek uzun vadeli iş ortaklıkları ve çözümler için seferber ettik.”
Cisco olarak, Cisco Connect Türkiye etkinliğini, sponsor olarak katılan elmas iş ortağı KoçSistem, platin iş ortakları Telcoset ve Veeam ile altın iş ortakları Armada, Knowledge Club, Morten, Neteks, Nex Teknoloji, Robit ve TechData ile birlikte hayata geçirmekten büyük mutluluk duyuyoruz.