POP Icon Combo: Genç Profesyonellere Yönelik Klavye ve Fare Seti

POP Icon Combo, POP Icon Keys ve POP Mouse’un birleşiminden oluşuyor. Bu ürün, modern ve genç profesyonellerin tarzlarını yansıtmalarına ve aynı zamanda çalışma verimliliklerini arttırmalarına olanak sağlıyor.

Logitech, verimliliği artırabilen yenilikçi ve renkli tasarımıyla dikkat çeken yeni POP Icon Combo Klavye ve Mouse Setini piyasaya sürdü.

Bu etkileyici klavye ve mouse, özelleştirilebilir bir çalışma ortamı sunarken yüksek performans da sağlıyor. Göze çarpan tasarımı ve işlevsel özellikleriyle POP Icon Combo genç ve modern profesyoneller için ideal bir seçim.

Logitech Türkiye Kategori ve Pazarlama Lideri Cihan Önal, “Logitech olarak çalışma ortamında tarz ve konfordan ödün vermeden verimlilik sunan tasarımlar geliştirmeyi hedefliyoruz. POP Icon Combo, genç profesyonellerin ihtiyaçlarına yanıt verecek şekilde tasarlandı. POP Icon Keys klavyemiz, özelleştirilebilir kısayollar ve akıllı fonksiyonlarla yazma deneyimini geliştirirken günlük işleri kolaylaştırıyor. Logi Options+ uygulamasıyla sosyal medya, müzik ve video uygulamalarına tek tuşla erişim sağlanırken, iş modundan dinlenme moduna hızlı geçiş yaparak yaratıcılığı artırıyor. POP Mouse ise iş ve eğlence arasında sorunsuz geçiş imkanı sunarak, genç profesyonellerin verimli çalışmasını ve dinlenmesini destekliyor.” diyerek ürünlerin kullanıcı odaklı yapısını vurguladı.POP Icon Combo

POP Icon Combo ile  Yaratıcı ve Canlı Tasarım

POP Icon Keys, zarif hatları ve canlı renk seçenekleriyle kullanıcıların çalışma masalarını kişiselleştiriyor. Pudra pembe/beyaz, turuncu/beyaz ve grafit/yeşil renk seçenekleri sunan ürün, düşük profilli ergonomik tuşlara sahip olmasının yanı sıra sessiz ve konforlu bir yazma deneyimi sunuyor. Ayrıca kompakt tasarımıyla modern bir dokunuş katıyor ve çalışma alanınızda yerden tasarruf etmenize yardımcı oluyor.

POP Icon Combo ile Kişiselleştirilebilir Kısayollar

Kullanıcılar, POP Icon Keys klavyesindeki dört özelleştirilebilir kısayol tuşunu Logi Options+ uygulamasıyla kolayca kişiselleştirebilir. Bu uygulama, iş akışını hızlandırmak ve günlük görevleri daha verimli hale getirmek için kullanıcıların istedikleri sosyal medya, müzik ve video uygulamalarına tek bir tuşla ulaşabilmelerini sağlar.

Ayrıca, sessize alma, emoji menüsü, ekran görüntüsü alma gibi sıkça kullanılan kısayol tuşları da bu uygulama üzerinden kullanıcı ihtiyaçlarına göre özelleştirilebilir.

Kullanıcılar ayrıca Logi AI Prompt Builder aracılığıyla favori yapay zeka araçlarını tek bir tuşa basarak başlatabilirler. Bu özellik hem iş süreçlerinin hızlanmasına hem de daha yaratıcı olmalarını sağlayacak. Ayrıca çoklu cihaz desteği ve uzun pil ömrü sunuluyor.

POP Icon Keys, birden fazla cihazla uyumlu olacak şekilde tasarlandı. Üç farklı cihaza bağlanabilen bu klavye, kullanıcıların bir tuşa basarak kolayca aralarında geçiş yapmasını sağlar. Ayrıca, 36 aya kadar pil ömrü sunarak uzun süreli kullanım için idealdir ve kesintisiz bir iş deneyimi sağlar.

Artık iş ve eğlence arasında geçiş yapmak çok daha kolay! POP Mouse ile, iki farklı mod arasında hızlı ve kolay bir şekilde geçiş yapabilirsiniz. Tek bir fareyle işinizin yanı sıra eğlencenizin de tadını çıkarabilirsiniz.

POP Fare, SmartWheel (Akıllı Kaydırma) özelliği sayesinde hassas hareketler sağlarken, Silent Touch Teknolojisi ile %90 oranında tıklama sesini azaltıyor. Ayrıca, iki özelleştirilebilir eylem tuşu ve hızlı geçiş yapmak için kolay mod seçenekleri sunuyor. Pil ömrü 24 aya kadar dayanıyor ve üç cihaza kadar bağlanabiliyor, iş ve eğlence dünyasınıza sorunsuz bir şekilde entegre oluyor.POP Icon Combo

Tasarımın Sürdürülebilir Bir Yaklaşımla Gerçekleştirilmesi

POP Icon Keys ve POP Mouse, hem çalışma alanınızı güzelleştirmeye hem de çevrenin korunmasına odaklanan ürünlerdir. Üstelik geri dönüşüm oranının arttırılması ve karbon ayak izinin azaltılması için %37 ile %70 arasında geri dönüştürülmüş plastik kullanılıyor, renk seçeneğine bağlı olarak. Buna ek olarak, kağıt ambalajlarımız FSC sertifikalı ormanlardan ve diğer kontrol edilen kaynaklardan sağlanmıştır.

Logitech POP Icon Combo, 8 Ekim’de küresel olarak piyasaya sürüldü ve Ekim ayının sonunda Türkiye’de de satışa sunulacak.

İlgili Haberler

>> Yandex Araştırmaları: Yapay Zeka Dağıtım Maliyetlerini 8 Kata Kadar Azaltmak Mümkün