HPE Zorlu İş Yükleri için ProLiant DL145 Gen 11 Sunucusunu Tanıttı

HPE ProLiant DL145 Gen 11, hizmetleri uca taşıyarak, veriyi yakınlaştırarak ve kritik güvenlik önlemlerini göz önünde tutarak her türlü hibrit strateji için temel taşı görevi görüyor.

HPE, kuruluşların uçtaki zorlu uygulamalar ve iş yükleri için performansı artırmalarını sağlayacak, sorunsuz yaygınlaştırma ve gerçek zamanlı hizmetler sunan HPE ProLiant DL145 Gen11 sunucusunu piyasaya sürdü.

Farklı uç konumlar için tasarlanan HPE ProLiant DL145 Gen11’in kompakt tasarımı, mağazalar, sağlık birimleri, bankalar ve fabrika hatları gibi yüksek performans gerektiren ortamlar için uygun bir çözüm sunuyor. Sunucunun diğer mühendislik odaklı geliştirmeleri arasında tozlu alanlar için dahili hava filtreleme, yüksek düzeyde enerji verimliliği, sarsıntı ve titreşime dayanıklılık, veri merkezi sunucularına kıyasla performansını daha sessiz olarak ortaya koyabilmesi yer alıyor.

HPE ProLiant DL145 Gen11’in konumlamadaki esnekliği, perakende ve üretim gibi dağıtık kuruluşların, veri merkezi için tasarlanmış bir sunucuyu uç konuma yerleştirmenin karmaşasıyla uğraşmadan uçtaki işlerini gerçekleştirmelerini sağlıyor.

HPE ProLiant DL145 Gen11 Uç Noktalar İçin Tasarlandı

HPE Compute Kıdemli Başkan Yardımcısı ve Genel Müdürü Krista Satterthwaite, şunları söyledi: “HPE ProLiant DL145 uç noktalar için mükemmel bir seçimdir. Sağlam ve kompakt boyutları, sessizliği ve küçük alanlara çok fazla işlem gücü sağlayan güç verimliliğiyle hem bugün hem de gelecekte gelişen müşteri ihtiyaçları için yüksek performans sağlama yeteneğine sahip. Ayrıca dağıtık konumlardaki işletmeler için yakınlarda bir BT uzmanı olmadığında uzaktaki sunucuları yönetebilmek; zamandan tasarruf etmek, işletmelerin temel faaliyetlerine odaklanmalarına izin vermek ve tüm bunları yaparken maliyetleri kontrol altında tutmak açısından kritik önem taşıyor.”

HPE ProLiant DL145 Gen11, envanter yönetimi, fiyatlandırma ve satış gibi bir dizi sektör uygulamasının yanı sıra uçlara özgü analitik çözümleri, iş zekası, içerik sunumu, yapay zeka ve makine öğrenimi (ML) iş yüklerini destekleyen HPE ProLiant Gen11 uç sunucu portföyünü genişletiyor.

Ayrıca perakendede kayıpları önleme, video analitiği, üretim için süreç otomasyonu, kestirimci bakım ve tedarik zinciri gibi uç senaryolar için optimize edilmiş sektöre özel çözümler sunmak üzere büyüyen bir ISV iş ortakları ekosistemiyle de destekleniyor. HPE ProLiant DL145 Gen11, HPE GreenLake for Compute Ops Management bulut tabanlı yönetim çözümü aracılığıyla sorunsuz ve güvenli bir şekilde yaygınlaştırılıyor.

Sıfır temaslı yaygınlaştırma özellikleriyle kuruluşlar sunucuyu uzak konumlara gönderebiliyor. Böylece BT personeli olmayan konumların güvenli bir şekilde işe başlamasını kolaylaştırırken, merkezi BT personeline bilgi işlem ortamının nerede olduğuna bakılmaksızın sunuculara erişebilme, izleme ve yönetme için otomatik yönetim yetenekleri sağlıyor.

Uç noktalarda gerçek zamanlı içgörüler için ezber bozan çözüm

HPE ProLiant DL145 Gen11, her türlü hibrit stratejinin temelini oluşturarak, verilerin oluşturulduğu ve güvenliğin elzem olduğu uç noktalara hizmetlerin taşınmasına yardımcı oluyor. Her büyüklükteki kuruluş, daha hızlı karar vermek için yerinde veri işleme ile gerçek zamanlı içgörüler sağlama, uzaktaki veri merkezlerine veya bulut kaynaklarına olan bağımlılıklarını azaltarak daha düşük gecikme süresi, daha az bant genişliği kullanımı ve daha iyi bağlantı maliyetleri elde etme şansına sahip.

64 çekirdeğe kadar dördüncü nesil AMD EPYC 8004 işlemci ile güçlendirilen HPE ProLiant DL145 Gen11, kurumsal uygulamaları hızlı bir şekilde işleyebilen ve 128 sanal makineye kadar barındırabilen süper bir güç ortaya koyuyor.

İnovasyonu uç noktaya taşımak ve güvenliği altyapıya yerleştirmek için kullanıcılardan, cihazlardan ve IoT’den veri toplayan kuruluşlar için güvenlik en önemli konu olmaya devam ediyor. Bu, HPE’nin fabrikadaki imalatta başlayan, silikonda kök salan, ürün yazılımla birlikte geliştirilen benzersiz güvenlik inovasyonu eşliğinde, bilgi işlem iş yüklerini güvence altına alma mirasını sürdüren köklerinden güç alıyor.HPE ProLiant DL145 Gen11

İlgili haberler

>> Hızlı Üretken Yapay Zeka Devrimi İçin NVIDIA AI Computing by HPE!