TD SYNNEX, AWS ile Avrupa’da Stratejik İş Birliği Anlaşmasını Yeniledi

TD SYNNEX ile Amazon Web Services (AWS) arasında imzalanan ilk stratejik iş birliği anlaşmasının ortaya koyduğu başarılı sonuçlar nedeniyle uzatılan yeni anlaşmaya, Avrupa’daki iş ortaklarının büyümelerini daha fazla desteklemek için üst seviye hizmetler de eklendi. Öte yandan şirket, AWS’nin resmi eğitim ortağı olduğunu da duyurdu.

BT ekosistemi için küresel bir distribütör ve çözüm toplayıcısı olan TD SYNNEX (SNX), Amazon Web Services (AWS) ile Avrupa’daki stratejik iş birliği anlaşmasının uzatıldığını duyurdu. İlk anlaşmanın ortaya koyduğu başarılı sonuçlar nedeniyle yenilenen anlaşma ile TD SYNNEX, AWS çözümleriyle ilgili daha fazla uzmanlık kazanırken iş ortaklarına AWS uygulamaları sayesinde işlerini büyütmelerine yardımcı olmak için destek kapasitesini de artırıyor.

Yenilenen anlaşmanın bir sonucu olarak TD SYNNEX, AWS kamu sektörü programı için özel iş geliştirme kaynaklarını artıracak. Şirket bunun yanı sıra bölgesel mükemmellik merkezindeki teknik ve hizmet uzmanlığı ile AWS çözüm ekibinin kapasitesini de artıracak. TD SYNNEX; KOBİ hızlandırma, buluta geçiş ve yönetilen hizmetler, FinOps, üretken yapay zekâ ve AWS Marketplace dâhil olmak üzere çeşitli alanlardaki hizmetlerini de genişletecek.

TD SYNNEX Avrupa’nın Hibrit Buluttan Sorumlu Başkan Yardımcısı Anthony Greenhalgh, “Bu, iki şirket için dönüm noktası niteliğinde bir anlaşma. Bu anlaşma ile ortaklarımızın pazara yenilikçi ve sağlam çözümler sunmalarına ve bu süreçte işlerini büyütmelerine yardımcı olmak için her zamankinden daha iyi konuma da geliyoruz.” dedi.

TD SYNNEX, AWS ile ilk anlaşmadan bu yana, AWS ürünleri ile ilgili kurulum, katma değerli destekler, kamu sektörü ve KOBİ uzmanlıklarını kapsayan kapsamlı bir uçtan uca hizmeti sunuyor. TD SYNNEX; Cloud Practice Builder, Click to Run ve AWS Cloud Assessment gibi çözüm, program ve hizmetler aracılığıyla iş ortaklarının güçlü yönlerini belirlemeye ve AWS çözümleriyle büyüme yolculuklarını hızlandırmaya odaklanıyor.

TD SYNNEX, AWS

AWS EMEA İş Ortağı Yönetimi Direktörü Antonio Alonso Lopez ise şunları söyledi: “Bu stratejik iş birliği anlaşması, bölgedeki KOBİ, kamu sektörü ve bulut için fırsatların ortaya çıktığı bir zamanda TD SYNNEX’in AWS İş Ortağı Ağı’na verdiği desteği güçlendiriyor. TD SYNNEX, iş ortaklarının gelişmiş yeteneklerini ortaya çıkarmalarına ve müşteriler için dijital dönüşümü hızlandırmalarına yardımcı olmak için mevcut programlarını geliştirecek.”

TD SYNNEX, AWS’nin Resmi Eğitim Ortağı Oldu

Öte yandan TD SYNNEX yaptığı diğer bir açıklamada AWS resmi eğitim ortağı olarak yetkilendirildiğini de duyurdu. Bu sayede TD SYNNEX’in iş ortakları artık uzman TD SYNNEX eğitmenleri tarafından çevrimiçi veya şahsen verilecek eğitim ve sertifika programlarıyla AWS eğitimlerini alabilecek ve akreditasyonlarını alabilecek.

Bu iş ortakları, tedarikçilere özel eğitim ve sertifikasyon içeriklerine şirketin çevrimiçi kaynağı olan TD SYNNEX Academy web sitesi üzerinden erişebilecekler. Ayrıca TD SYNNEX Academy’de, iş ortaklarının AWS Management Console sanal alanında deneyim kazanmalarına, oyun tabanlı öğrenmeyi keşfetmelerine ve AWS Sertifikasyon Resmi Uygulama Sınavlarına girmelerine olanak tanıyan yüzlerce kursa erişim sağlayan dijital öğrenme ortamı AWS Skill Builder da kullanıma sunulacak.

TD SYNNEX Avrupa Teknoloji Hızlandırmadan Sorumlu Başkan Yardımcısı Stephen Ennis açıklamasında, “AWS yetkili eğitim ortağı statüsünü elde etmekten mutluluk duyuyoruz. TD SYNNEX olarak iş ortaklarımızın becerilerini hızlandırmalarını, gerekli akreditasyonları almalarını ve nihayetinde işlerini büyütmelerini sağlamaya odaklanıyoruz. Bu dönüm noktası, AWS teknolojileri konusunda iş ortağı ağımıza en üst düzeyde destek ve kaynak sağlama konusundaki kararlılığımızı da ortaya koyuyor.” dedi.

İlgili Haberler

>> TD SYNNEX, Prolink Mümessillik Şirketini Satın Alıyor