Samsung Z ve Eski S Serisi Cihazlarına Ağustos Güncellemesi

Samsung Z ve eski S serisi

Samsung Z ve eski S serisi cihazlarına Ağustos 2024 güvenlik güncellemesini yayınlamaya devam ediyor. Google’ın Pixel cihazları için başlattığı bu güncelleme dalgası, artık Samsung’un Z serisi katlanabilir telefonları ve eski S serisi amiral gemilerine de ulaştı. İşte Samsung’un bu önemli güncellemesi hakkında bilmeniz gerekenler.

Ağustos 2024 güvenlik güncellemesi, ilk olarak Amerika’daki Galaxy Z Flip 5 ve Z Fold 5 modellerine gönderilmişti. Şimdi ise bu güncelleme, Türkiye, Avrupa, Asya ve Latin Amerika’daki kullanıcılara da sunulmaya başlandı. Bu güncelleme ile birlikte, cihazların güvenlik seviyeleri artırılıyor ve olası güvenlik açıkları kapatılıyor. Güncelleme, Galaxy Z Flip 5 için F731BXXS3CXGD, Z Fold 5 için ise F946BXXS3CXGD yazılım versiyonlarıyla geliyor.

Samsung Z ve Eski S Serisi: Eski Z Serisi Modeller de Unutulmadı

Samsung, sadece en yeni modellerine değil, eski katlanabilir cihazlarına da destek vermeye devam ediyor. Galaxy Z Fold 4 modeli için de Ağustos güvenlik güncellemesi yayımlandı. Avrupa ülkelerindeki kullanıcılar, F936BXXS8FXG3 yazılım versiyonu ile bu güncellemeyi indirip kurabiliyor. Bu, Samsung’un eski modellerini de güncel tutarak kullanıcılarını ne kadar önemsediğinin bir göstergesi.

Samsung Z ve eski S serisi

Galaxy S21 serisinin kullanıcıları, Ağustos 2024 güncellemesini biraz daha geç aldı. Ancak nihayet bu model için de güncelleme yayımlandı. İlk olarak Vietnam’da G99xBXXUCGXGC yazılım versiyonu ile gelen güncelleme, kısa süre içinde diğer bölgelerde de kullanıma sunulacak. Samsung, bu güncelleme ile Galaxy S21 serisi için daha iyi bir güvenlik ve performans sunmayı hedefliyor.

Samsung Z ve Eski S Serisi: Galaxy S20 Serisi de Güncellemeden Yararlanıyor

Samsung, eski S serisi amiral gemilerini de unutmadı. Galaxy S20, S20+ ve S20 Ultra modelleri için Ağustos güvenlik güncellemesi İsviçre’de yayınlanmaya başladı. HXG1 ile biten yazılım numarasıyla gelen bu güncelleme, yakında diğer bölgelerdeki kullanıcılar için de aktif hale gelecek. Eğer cihazınız henüz güncellemeyi almadıysa, endişelenmenize gerek yok; yakın zamanda sizin bölgenize de ulaşacaktır.

Bu yeni güvenlik güncellemesi, 50 farklı güvenlik açığını kapatıyor. Bu yamaların 35’i tüm Android cihazlarını kapsarken, 15’i yalnızca Samsung Galaxy cihazları için özel olarak tasarlanmış. Eğer Samsung’un bu güncellemesi hakkında düşünceleriniz varsa, yorumlarda paylaşabilirsiniz.

İlgili Haberler:

>> Samsung 1 Milyon Dolarlık Ödül Dağıtıyor – Bunları Yapmanız Yeterli