Vivo X200 Geliyor: Vivo’dan Yeni Performans Canavarı!

Vivo mobil fotoğrafçılığa dev yatırım

Vivo X200 hakkında ilk detaylar ortaya çıktı. İşte Vivo X100 serisine göre yeni teknolojiler sunacak olan yeni model hakında tüm ayrıntılar.

Vivo X100 serisinin piyasada bir hayli başarılı olarak anıldığını biliyoruz. Kamera tarafında sunduğu Zeiss imzalı lens ile karşımıza çıkan ve 120X zoom sunabilen serinin yeni modeli yolda. Vivo X200 serisi ile birlikte daha küçük bir ekranın bizleri karşılaması geliyor. Fakat kamera ve işlemci tarafında selefinden çok daha iyi olacak. Yeni model hakkında birçok detay ortaya çıktı fakat Türkiye’de satışa sunulmayacağı düşünülüyor. Vivo Türkiye’de genellikle orta segment telefonlar piyasaya sürüldüğü için X200 modelinin gelmeyeceğini düşünüyoruz. İşte yeni model hakkında ortaya çıkan tüm ayrıntılar.

Vivo X200 Geliyor: Vivo’dan Yeni Performans Canavarı!

Sızdırılan bilgilere göre vivo X200, MediaTek’in yeni nesil Dimensity 9400 yonga setiyle güçlendirilecek. Bu, telefonun performans açısından oldukça iddialı olacağını gösteriyor. Ekran tarafında ise “nispeten küçük” ve düz bir “1.5K” ekran kullanılacağı belirtiliyor. Bu ekranın dar çerçeveleri sayesinde kullanıcılar daha geniş bir görüntüleme alanına sahip olacak.

Vivo X200

Ekran boyutunun X100’den küçük olacağı söylentileri de bu bilgileri doğrular nitelikte. Kamera sistemi, vivo X200’ün en dikkat çekici özelliklerinden biri olacak gibi görünüyor. Telefonun arkasında, üç adet 50 MP kamera bulunacak ve bu kameralardan biri 3x periskop yakınlaştırma özelliğine sahip olacak. Ayrıca, vivo’nun kendi geliştirdiği görüntüleme çipinin de bu modelde yer alacağı belirtiliyor. Bu özellikler, X200’ün fotoğraf ve video kalitesinde rakiplerini geride bırakma potansiyeline sahip olduğunu gösteriyor.

X200’ün ekran boyutunun, Xiaomi’nin amiral gemisi modellerine benzer bir boyutta olacağı spekülasyonlar arasında. Bu durum, vivo’nun X200 modeli ile Xiaomi 14 gibi rakiplerine meydan okumayı hedeflediğini gösteriyor. Ancak bu bilgilerin henüz kesinleşmediğini ve değişiklik gösterebileceğini unutmamak gerekiyor. Genel olarak baktığımızda tıpkı serinin önceki modelleri gibi Zeiss imzalı lensler ile geleceği için beklentilerin üstüne çıkan bir kamera performansı sunacaktır. Önümüzdeki günlerde Vivo’nun yeni amiral gemisi modeli hakkında yeni ayrıntılar ortaya çıkacaktır. Yeni gelişmelerden haberdar olabilmek için takipte kalın.

İlgili Haberler

>> TD SYNNEX, NVIDIA Yapay Zekâ Grafik Portföyünü Avrupa’da Genişletiyor