Aylin KOCA: Pazarın Yüzde 88’i Brocade Çözümleri Üzerinden Hizmet Alıyor

Günümüzde modern işletmelerin bir dizi operasyonel baskı ve zorunluluğun üstesinden gelmesi gerekiyor. Örneğin, pandemiyle birlikte sınırları zorlayan gelişmiş altyapı dayanıklılığına duyulan ihtiyaç; kesinti süresini ve risk azaltma, uygulama ve analiz performansını artırma ve güvenliği iyileştirme konusunda aşırı bir yük getirdi.

Aşağıdaki bağlantıdan videomuzu izleyebilirsiniz…

Bunun akabinde bulut tabanlı çevikliğe ihtiyaç olduğu aşikar. .Yeni projeler ve artan veri hacimleri için bu çok acil bir durum. Performansı en üst düzeye çıkaran; doğru uygulamaları, veri kümelerini ve iş yüklerini doğru zamanda doğru yerlere yerleştiren hızlı ölçeklenebilirlik çözümlere ilgi daha da arttı diyebiliriz.

Nitelikli veri yönetim çözümleri eskisinden çok daha değerli hale geldi. Ayrıca, veri hacimleri artarken kesintilerin maliyeti de artmakta. Hal böyle olunca hem verimli hem de ulaşılabilir olan ürünlere talep git gide artıyor. Brocade ürünleri de söylediğimiz şeylere tam olarak karşılık verebilen ürünler. Brocade’in Türkiye’deki konumu ve sunduğu çözümlerle ilgili sorularımızı Brocade Türkiye Müdürü Aylin Koca’ya yönelttik. Hepsi ve daha fazlası sizin için hazırladığımız videomuzda.

Brocade Türkiye Müdürü Aylin Koca
Brocade Türkiye Müdürü Aylin Koca

Detaylı bilgi için: https://www.btgunlugu.com/