Poco M6 Plus Ortaya Çıktı: Uygun Fiyatlı 4G Telefon!

Poco M6 Plus

Poco M6 Plus modeli hakkında yeni detaylar belli oldu. M6 serisinin en ucuz modellerinden biri olacak cihaz yakında tanıtılacak. İşte ortaya çıkan tüm detaylar.

Poco M serisi modelleri Türkiye’de ilgi gören telefonlar arasında yer alıyor. Genellikle orta segment telefonların oldukça büyük bir satış hacmine sahip olduğunu söyleyebiliriz. Bu yüzden makalemizde sizlere bahsettiğimiz Poco M6 Plus modelinin tam da bahsettiğimiz sebeplerden dolayı Türkiye’ye gelmesine kesin gözüyle bakılıyor. Bu yüzden fiyat tarafında avantajlı bir etiket ile gelirse 4G desteğine sahip olduğu için fiyat baremi uygun olacaktır. Tasarım ayrıntıları ve bazı teknik özellikleri ortaya çıkan model hakkında yeni detaylar belli oldu. İşte Poco M serisine ait yakında tanıtılacak yeni model hakkında ortaya çıkan tüm ayrıntılar.

Poco M6 Plus Ortaya Çıktı: Uygun Fiyatlı 4G Telefon!

Poco, geçtiğimiz yıl Ağustos ayında piyasaya sürdüğü M6 Pro 5G modelinin ardından, Aralık ayında M6 ve bu Ocak ayında M6 Pro 4G modellerini tanıtarak ürün yelpazesini genişletmeye devam etti. Şimdi ise aileye yeni bir üyenin katılması bekleniyor: Poco M6 Plus 5G. Geçtiğimiz ay Hindistan’da BIS tarafından sertifikalandırılan bu model, artık Google Play Console’da 24065PC95I model numarasıyla göründü. Bu, cihazın Hindistan pazarında piyasaya sürüleceğini işaret ediyor ve lansmanın bu ay içinde gerçekleşebileceği düşünülüyor.

Poco M6 Plus

Ancak, Xiaomi ve alt markaları olan Redmi ve Poco’nun lansman tarihleri bazen tahmin edilenden farklı olabiliyor. Google Play Console’daki liste, Poco M6 Plus 5G’nin bazı önemli teknik özelliklerini ortaya koyuyor. Telefonun ekran çözünürlüğü 1080×2460 piksel olacak ve cihaz, 8 GB RAM ile eşleştirilmiş Qualcomm Snapdragon 4 Gen 2 SoC tarafından desteklenecek. Bu özellikler, M6 Pro 5G ile oldukça benzer, bu nedenle diğer donanım veya yazılım özelliklerinde farklılıklar olmasını umuyoruz. Poco’nun, kullanıcılarına farklı bir deneyim sunmak adına bu modelde yenilikler yapması bekleniyor. Poco M6 Plus 5G’nin aslında Çin’de geçtiğimiz ay piyasaya sürülen Redmi Note 13R’nin yeniden markalaşmış hali olduğu söyleniyor. Bu, Xiaomi’nin sıkça başvurduğu bir strateji; aynı donanımı farklı markalar altında pazarlamak.

Redmi Note 13R ve Poco M6 Pro 5G arasında çok az fark bulunması, bu yeni modelin neden piyasaya sürüldüğüne dair bazı soru işaretleri yaratıyor. Ancak, Poco markası altında bu cihazın belirli pazarlarda daha fazla ilgi göreceği düşünülebilir. Önümüzdeki günlerde yeni model hakkında daha fazla detay ortaya çıkacaktır.vYeni gelişmelerden haberdar olabilmek için takipte kalın.

İlgili Haberler

>> TikTok Kullanıcıları Zararlı Yazılımlara Karşı Uyarıyor – Endişe Hakim