Katlanır iPhone Ne Zaman Gelecek? Apple’dan Şok Gelişme!

Katlanır iPhone Ne Zaman Gelecek

Katlanır iPhone ne zaman gelecek belli oldu. Bir süredir Apple, bazı patentler ile gündeme gelmişti. Ünlü analistler katlanır iPhone için tarih verdi.

Son yıllarda Samsung’un Galaxy Z Fold ve Z Flip modelleri ile birlikte katlanır modellere olan ilgi bir hayli arttı. Daha sonrasında çoğu telefon üreticisinden katlanır modeller görmeye başladık. Genellikle Z Fold ve Z Flip modellerinde karşımıza çıkan hataların, diğer markalarda pek de karşımıza çıkmadığını görüyorduk. Bu yüzden artık son yıllarda piyasaya sürülen katlanır ekranlı akıllı telefonlarda, kat izi ve menteşe boşluğu gibi sorunların neredeyse yok denecek kadar azaldığını söyleyebiliriz.

Apple tarafında da katlanır iPhone iddiaları bulunuyordu. Fakat katlanır iPhone’un son bilgilere göre Z Flip serisine benzer bir tasarım anlayışına sahip olacağı öne çıkıyor. Aslında genellikle kadınların tercih edebileceği, taşınabilirlik tarafında avantaj sağlayan bir iPhone modelinin piyasaya sürülmesi bekleniyor.

Katlanır iPhone Ne Zaman Gelecek? Apple’dan Şok Gelişme!

Apple’ın katlanır ekranlı akıllı telefon için aldığı son patentlere baktığımız zaman, kat izi gibi bir problemin olmadığı, kusursuz bir ekrana sahip olacağı öngörülüyor. Fakat henüz katlanır ekranlı iPhone için konuşmanın erken olduğunu söyleyebiliriz. Çünkü genellikle Apple, piyasada var olan bir teknolojiyi, yıllar sonra bambaşka bir seviyeye getirerek sevenleri ile buluşuyor. Bu yüzden katlanır ekranlı akıllı telefonların pazar payı henüz beklenen seviyeye ulaşmamışken, Apple tarafından katlanır ekranlı bir akıllı telefonun piyasaya sürülmesi riskli olacaktır.

Katlanır iPhone Ne Zaman Gelecek

Fakat ünlü analistlerin açıklamalarına göre iPhone 17 veya iPhone 18 serisi ile beraber iPhone Flip ismine sahip olması beklenen yeni katlanır iPhone modelinin piyasaya sürüleceği düşünülüyor. Yine de ortalama 2-3 senelik bir bekleyişten bahsettiğimiz için katlanır iPhone ne zaman gelecek, henüz belli değil. Yine de Apple’ın katlanır ekranlı bir akıllı telefon ürettiğinde rakip markaların telefonlarında karşımıza çıkan kronik problemlerin olmadığı, daha kusursuz tasarıma sahip bir modelin sunulacağını öngörüyoruz. Önümüzdeki günlerde yeni model hakkında daha fazla detay ortaya çıkacaktır. Yeni gelişmelerden haberdar olabilmek için takipte kalın.

İlgili Haberler

>> TikTok Video Süresini Uzatarak YouTube’a Meydan Okuyor