REM People, Intel’in yapay zeka geliştiricilerini desteklemek için kurduğu ‘Intel AI Builders’ programına dahil oldu. Ürünlerin perakende dünyasındaki yolculuğunu yapay zekayla izleyen ve raporlayan REM People, söz konusu programla görüntü işleme hızını 10 katına kadar çıkarmayı hedefliyor…
Yapay zekâ tabanlı çoklu kanal perakende uygulama yönetimi çözümleri sunan yeni nesil perakende analitiği şirketi REM People, Intel AI Builders programına dahil oldu. Ürünlerin perakende dünyasındaki yolculuğunu yapay zekayla izleyen ve raporlayan REM People, Intel’in yapay zeka geliştiricilerini desteklemek için kurduğu program ile bu alandaki büyümesini hızlandıracak. Intel’in yapay zekaya özel geliştirdiği yeni nesil donanım platformuna geliştirmelerini devam ettirecek olan REM People, görüntü tanıma alanında 10 kat hızlanacak.
Yapay zeka uygulamalarını geliştirmek için dünyanın lider teknolojilerini kullanmaya devam eden REM People, son olarak Microsoft’un girişimleri desteklediği programı Microsoft for Startups Founders Hub, Nvidia’nın girişim destek programı Nvidia Inception ve Google’ın girişimleri bulut hizmetlere ulaştırarak desteklediği Google for Startups Cloud Programı’na katılmıştı.
Görüntü işleme gibi yapay zeka özellikleri için özel teknoloji
REM People, Intel’in AI Builders programı dahilinde yapay zekaya özel geliştirilen platformda çalışacak. Özel optimizasyon araçlarıyla görüntü işleme konusunda büyük zaman avantajına sahip olacak. Halen test aşamasındaki çalışmayla 1 görüntünün işlenmesi 2 saniyeden 0,2 saniyeye kadar indirilmesi hedefleniyor. Intel AI Builders programı, bağımsız yazılım satıcıları, sistem entegratörleri, orijinal ekipman üreticileri ve Intel platformlarında yapay zekanın benimsenmesini hızlandırmak için ortak bir misyona sahip kurumsal son kullanıcılardan oluşan kurumsal bir ekosistem olarak biliniyor. Üyeler, teknik kaynaklara, ortak pazarlama fırsatlarına erişim elde ediyor. Yapay zeka teknolojisi üzerine çözümler sunan üyeler, ortak pazarlama teşviklerinden faydalanabiliyor. Ayrıca üyeler, yeni müşteri ve kanal ortakları konusunda da fırsatlar yakalıyor.
50 ülkeye hizmet veriyor
2015 yılında Türkiye’de kurulan REM People, İstanbul, Dubai’den ve Londra’daki ofisleriyle global şirketlere yeni nesil perakende analitiği hizmeti sunuyor. REM People, halen 50’den fazla ülkede, alanında lider 120 kuruma hizmet veriyor.
Yüzde 100 yerli yazılım çözümleriyle yapay zeka ve derin öğrenme yoluyla kurumların verimliliklerini artıran REM People, anlık görüntü tanıma teknolojisiyle saha satış ekiplerinin çektiği fotoğrafları analiz ediyor ve reyonlardaki ürünleri gözlüyor. Yapay zekanın ilerisine geçerek derin öğrenme ile analizler yapan REM People’ın analizleri müşterilerinin daha hızlı aksiyon alması için kullanılıyor.
REM People hakkında:
REM People, yapay zekâ tabanlı çoklu kanal (omni-channel) perakende uygulama yönetimi çözümleri sunan yeni nesil perakende analitiği şirketidir. REM People’ı rakiplerinden ayıran en önemli özellik, ambalajlı tüketici ürünleri şirketlerinin ve perakendecilerin performanslarını faaliyet gösterdikleri tüm kanallarda takip etmelerini sağlayan entegre çözümler sunmasıdır.
REM People, müşterilerinin perakende uygulamalarını ve mağazacılık operasyonlarını, tanzim/teşhir uygulama performanslarını offline, online ve basılı kanallarda izleyerek ‘ürün yolculuklarını’ takip etmelerine yardımcı olur. Perakende Uygulama Yönetimi alanında geliştirdiği %100 yerli 3 SaaS yazılımın yanı sıra ‘Yapay Zeka Tabanlı Gelişmiş Analitik’ ve talebe dayalı olarak ‘Uçtan Uca Araştırma Hizmetleri’ sunar.
REM People, Arçelik, Adel Kalemcilik, Anadolu Efes, Arla Foods, Bahlsen, Bayer, Beko, Coca-Cola İçecek, Danone Nutricia, Disney, Mey-Diageo, Evyap, Haribo, Hayat Kimya, Henkel, Huawei, Intel, JBS Seara, Kraft Heinz, Kellogg’s, Kimberly Clark, Microsoft, Mondelez, Nestle, P&G, PepsiCo, Pernod Ricard, Reckitt, Red Bull, Superonline, Turkcell ve Unilever gibi dünya devlerine 50’den fazla ülkede hizmet vererek verimliliklerini artırmayı hedefler.
İlgili haberler
>> Yeni Sosyal Medya Araştırması Endişe Yarattı: İlginç Sonuçlar Çıktı