Army of the Dead The Synder Cut Versiyonu Gelecek mi? Netflix Yanıtladı

Army of the Dead filmi, uzun süredir bekleniyordu ve nihayet Netflix’te yayınlandı. Türkçe dublaj seçeneği de bulunan film, zombi severler için eğlenceli saatler vadediyor. Peki ya Army of the Dead The Synder Cut Versiyonu Gelecek mi?

Army of the Dead, Zack Snyder tarafından yönetilen, hatta hikâyesi de ona ait olan bir aksiyon filmi. Deyim yerindeyse kıyamet sonrası Las Vegas’ında, zombiler ve para peşinde koşan seçkin bir birliğin mücadelesini ekranlara taşıyor.

Yaklaşık 2 buçuk saat uzunluktaki filmin başrolünde ise, Dave Bautista’yi görüyoruz. Bautista, eski bir Amerikan güreşçisi ve son yıllarda pek çok aksiyon filminde rol aldı. Tıpkı The Rock gibi oda Hollywood’da yükselişini sürdüren eski güreşçilerden diyebiliriz.

Army of the Dead, nasıl bir film, izlenir mi? Spoiler’sız yorumlarımızı paylaşalım

Army of the Dead, yer yer tansiyonun yükseldiği, ama özellikle 2 buçuk saatlik süresi sebebiyle zaman zaman can sıkan bir film. Zaten pek çok izleyici de filmin uzun süresini eksi olarak belirtmiş.

Her zaman ışıl ışıl ışıklar ve kumarhaneleriyle bilinen Las Vegas ise, bu filmde tamamen harap bir halde karşımıza çıkıyor, ki görsel efektler tarafında başarılı işler çıkarıldığını rahatlıkla söyleyebiliriz.

Hikâye tarafında çok da detaya girmek istemiyoruz, ancak bir kumarhanenin kasasındaki paraları almak için seçkin bir birliğin oluşturulduğunu ve haliyle zombilerle mücadele etmek zorunda olduklarını tekrarlayalım. Ki bu zombiler arasında alfa, yani üst seviye zombiler de bulunmakta.

Army of the Dead The Synder Cut Versiyonu Gelecek mi? Netflix Yanıtladı

Army of the Dead The Synder Cut Versiyonu Gelecek mi? Netflix Yanıtladı

Biliyorsunuz, yakın zamanda Zack Snyder’s Justice League filmi gösterime sokulmuş ve büyük beğeni kazanmıştı. Bu film, DC hayranlarının uzun süredir beklediği “gerçek” Justice League filmiydi ve tam 4 saat uzunluğundaydı. Adından ve seyircilerin de ifade ettiklerinden anlaşılacağı üzere Justice League, Synder Cut, yani yönetmenin bizzat kendi isteğine göre hazırladığı filmdi. Peki benzer bir hamle, Netflix’in Army of the Dead’i için de yapılmış mıdır? Yani yakın zamanda, Army of the Dead’in daha uzun bir versiyonunu görebilir miyiz? Netflix’in ifadesine göre, hayır.

Twitter üzerinden kısa bir açıklama paylaşan Netflix, şu yorumlara yer verdi:

“Umarız hepiniz Army of the Dead’i beğenmişsinizdir. Siz sormadan biz söyleyelim: Bu, The Snyder Cut versiyonuydu.”

>> “Hindistan Varyantı” İfadesi Silinecek: Hindistan Hükümeti Talimat Verdi