En İyi Akıllı Telefon Nisan 2020 Listesi Yayınlandı! Bakın Listede Hangi Telefonlar Var

Akıllı telefon kıyaslama benchmarkı AnTuTu Nisan 2020 için Android en iyi akıllı telefon performans sıralamasını yayınladı. En iyi 10 amiral gemisi modeli hala sadece Snapdragon 865 destekli akıllı telefonlar. Ancak, bir önceki aya (Mart) göre merdivenden yukarı çıkan birkaç yeni model var.

Snapdragon 865 yonga setine sahip başka modellerin piyasaya çıkmasıyla birlikte en iyi akıllı telefon Nisan 2020 listesi de baştan aşağı yenilendi diyebiliris. Listenin üst sıtralarında Mart ayına göre değişiklikler oldu. İQOO Neo 3 ve OPPO Ace 2 ilk 10 sıralamaya girdi ve Xiaomi Mi 10 ve Black Shark 3’ü listeden çıktı.

>> Oppo Find X2 10 Bin TL Eder mi? Sizler için inceledik…

OPPO Find X2 Pro hala bir numaralı sırayı kimseye kaptırmıyor gibi gözüküyor. Listedeki İkinci ayı boyunca ortalama 607147 puanla hala tepede. Find X2, Mi 10 Pro’yu yerinden kaydırarak bir alt sıraya taşıdı. Sıralamadaki Find X2 yükselişi, Oppo’nun ürün yazılımını güncellemesinin ardından kararlılığını geliştirdi anlamına da geliyor. en iyi akıllı telefon

En İyi akıllı telefon Listesinde Qualcomm Fırtınası

Listenin 3. sırasında yeni yarışmacı iQOO Neo3 var. Xiaomi Mi 10 Pro Nisan 2020 listesinde dördüncü sırada yer alıyor. 5 ila 10. sıra arasındaki telefonlar sırasıyla şöyle: OPPO Ace 2, Redmi K30 Pro, iQOO 3, Realme X50 Pro, Vivo NEX 3S ve Black Shark 3 Pro. Lİstedeki tüm amiral gemisi modellerin Snapdragon 865 yongasını üzerinde taşıdığını belirtmemde fayda var. Qualcomm üst seviye performans konusunda hala sınır tanımıyor. Huawei’nin Kirin işlemcileri ümit verse de listenin ilk 10 sırasına ne yazık ki girebilmiş değiller. en iyi akıllı telefon

Antutu, daha yüksek ekran yenileme hızına (90 / 120Hz veya daha yüksek) ve daha hızlı flash belleğe (Turbo Yazma etkinleştirilmiş UFS 3.1 veya UFS 3.0) sahip akıllı telefonların daha iyi perfromans göstereceğini söylüyor. Ayrıca, yazılım optimizasyonu, Blackshark 3 Pro’nun ısı yayma sistemi dahil güçlü bir donanım yapılandırmasına rağmen neden sıralamanın altında olduğunu açıklayan başka bir önemli özelliktir.

Yazılımların güncellenmesiyle birlikte akıllı telefonların kararlılığında da olumlu değişiklikler oluyor. unlara en iyi örnek Oppo’nun yeni amiral gemisi Find X2. Bu yeni akıllı telefon ilk testlerinde bu kadar yüksek puan almamıştı. yeni gelen güncellemenin ardından Antutu puanını artıran Find X2 abisi Pro ile birlikte Nisan 2020 en iyi akıllı telefon listesinin ilk iki sırasını paylaşıyor.

>> Oppo Find X2 10 Bin TL Eder mi? Sizler için inceledik…