Bella Hadid, koronavirüs yüzünden karantinada olmasına rağmen çalışmaya Apple FaceTime ile devam ediyor. İşte detaylar.
Birçoğumuz gibi ünlü model Bella Hadid de sosyal mesafeyi koruma ve kişisel karantina yoluyla koronavirüsün yayılmasını yavaşlatmada rol oynuyor. B. Hadi dün ise Instagram üzerinden yatağında yatmış bir şekilde fotoğraf paylaştı.
Model, paylaştığı fotoğrafta evde olmasına rağmen eşofman gibi rahat kıyafetler giymek yerine modanın en gösterişli markalarından biri tarafından palto giymişti. Bu paylaşımın neyin habercisi olduğu ise bugün ortaya çıktı.
SWAP Nedir? BDDK’nın SWAP Kararı Bizleri Nasıl Etkileyecek?
Ünlü modelin bugün Vogue dergisine poz verdiği ortaya çıktı. Dünyada 1.7 milyonda fazla kişiyi etkileyen koronavirüs salgını yüzünden bu çekimler dijital ortamda gerçekleşti. Hadid’in Apple’ın görüntülü ve sesli görüşme uygulaması FaceTime üzerinden verdiği pozlar karşı tarafdan çekildi. Bu pozlara buradan ulaşabilirsiniz.
Ancak bu pozlar beklendiği gibi kaliteli olmadı. Orta format makineler kadar iyi olması zaten beklenmiyordu. Ancak Apple’ın görüntülü görüşmedeki düşük kaliteli performansı, firmanın bu konuda hamle yapmasına neden olacak gibi görünüyor.
Bella Hadid kimdir?
Annesi Hollandalı ve babası ise Filistinli Mohammed Hadid olan Bella Hadid 1996 yılında dünyaya geldi. Müslümanlığı benimseyen bir ailenin kız çocuğu olan Bella’nın Gigi Hadid adına kız kardeşi ve Anwar Hadid adında erkek kardeşi bulunuyor. Ayrıca babasından olan üç üvey kardeşi daha vardır.
Bella’nın annesi ve ablası ünlü birer model olsa da onun aslında çocukluğunda çok farklı hayalleri vardı. Profesyonel bir at binicisi olmak isteyen Bella, olimpiyatlara katılma hayalleri kuruyordu. Hatta 2016 Rio Olimpiyatları‘na katılmak istemişti ancak Laym hastalığı nedeniyle bu hayalinden vazgeçmek zorunda kalmıştı.
Dünya düzeni istemeye istemeye değişiyor. Evden çalışma modelleri önümüzdeki yıllarda daha da artacak. Bu yüzden görüntülü ve sesli konuşma uygulamalarında geliştirmelerin yapılması şart. Şu an hiç bir uygulama beklendiği gibi net ve akıcı bir deneyim sunamıyor.
Bu uygulamalar arasında en verimlisi şimdilik Zoom görünüyor. Ancak onun da gizilik konusunda bir takım sorunları var. Bu sorunların çözülmesi için de zaman gerekiyor. Bakalım önümüzdeki 10 yıl içerisinde yıldızı WhatsApp gibi parlayan bir uygulama çıkacak mı?